Pikante verhalen over trio met bouwvakkers

Al dagen zat ik in puin en troep. Hoewel de meeste sexverhalen spannend en geil zijn lijkt dit verhaal meer op een chaotische bende. Toch zou daar snel verandering in komen. Het huis waar ik in woonde was van mijn ouders, eerlijk gezegd ben ik best wel een verwend popje en heb ik het geluk dat mijn ouders behoorlijk gefortuneerd zijn. Wonen doe ik dan ook gratis in een prachtig huis. Toch had ik nog wel wat aanmerkingen op dit huis en daarom wenste ik een verbouwing. Mijn moeder was het er niet mee eens om zoveel geld uit te geven maar ik was een echt pappa’s popje dus die kreeg ik wel zover dat hij een bouwbedrijf inschakelde om de verbouwing in gang te zetten. Het leek me prachtig om nog een extra stuk bij mijn huis aan te krijgen en zo nog meer luxe te kunnen hebben.

Mijn pikant verhaal

De badkamer zou worden vergroot en nu zou ik in plaats van een gewoon bad zelfs een bubbelbad krijgen. Daarbij zouden er ook een aantal kamers groter worden en kreeg ik nog een inloopkast voor mijn kleding. Geduld had ik niet dus ik kon niet wachten tot het klaar was. Toen de verbouwing was begonnen realiseerde ik mij hoe weinig ik eigenlijk deed. Ik zat maar een beetje op de bank voor de tv als de bouwvakkers bezig waren. Regelmatig keken ze ook naar mij en je zag ze denken dat ik helemaal niets uitvoerde. In het begin stoorde mij dit maar later raakte ik hier aan gewend. Ik had natuurlijk kunnen gaan winkelen of op visite kunnen gaan maar ik wilde liever zoveel mogelijk betrokken blijven bij de verbouwing zodat alles naar mijn wens verliep.

Dagen gingen voorbij en ik vond dat het echt niet op schoot. De pauzes daar ergerde ik mij groen en geel aan. Dan zaten de heren weer te lachen en te eten en te drinken. Dit wilde ik niet, ik wilde dat ik zo snel mogelijk kon genieten van mijn bubbelbad en inloopkast. Na een paar dagen liep ik naar het gedeelte waar verbouwd werd uitgevoerd en ik vroeg toen toch maar eens hoe lang het nog zou duren,dit was al de vierde dag dat ze bezig waren. Toen ik de vraag stelde keken de beide heren eerst verbaasd naar elkaar en toen kon er één zijn lachen niet meer houden en die proestte het uit. Of ik wel enig idee had hoe lang zoiets wel niet kon duren. Ik moest zeker rekening houden dat ze nog wel twee a drie weken bezig zouden zijn. Alles moest worden aangepast en er moest extra stevigheid gebouwd worden en er moesten ook nieuwe leidingen worden gelegd. Hierop ging ik gefrustreerd naar de zitkamer en ging voor de tv zitten. Ik was het spuugzat.

Er moest een manier zijn om het sneller te laten verlopen.

Voor de tv zat ik te pruilen en kreeg ik weinig mee van het programma wat er op de tv was. Ik dacht alleen maar aan het feit dat ik mijn zin niet kreeg. Veel verstand van verbouwen had ik niet en ik dacht dat het binnen een paar dagen af zou zijn. Ik besloot dan ook mijn vader maar eens te bellen want die zou het wel sneller regelen met de aannemer. Ook mijn vader klonk vol verbazing en zei dat het echt nog wel een aantal weken zou duren. Daarop gooide ik de telefoon neer en opende een fles wijn. Dat het nog geen vier uur in de middag was deerde mij op dat moment niets. De bouwvakkers hoor ik boven praten en lachen en naar mijn mening konden ze veel harder werken maar ik wist alleen niet hoe ik het aan moest pakken. Toen de werkdag afgelopen was en de bouwvakkers vertrokken bleef ik maar denken hoe ik kon zorgen dat de mannen harder gingen werken. Ineens kreeg ik een briljant plan. Voldaan ging ik naar bed om de volgende morgen erg vroeg op te staan. Dit was helemaal niet mijn ding maar voor deze zaak had ik het er graag voor over. De volgende dag ging om zes uur de wekker en ik trok mijn mooiste lingerie aan met daarbij een prachtig topje en een kort rokje. De make-up daar besteedde ik heel wat tijd aan en ik zag eruit als een ware sexbom. De bouwvakkers mochten nu wel komen …

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *