Amateur MILF wordt hardcore anaal geneukt

k dacht altijd dat ik een hekel had aan anale seks, totdat ik moeder werd en op seksuele ontdekkingsreis ben gegaan. Hij maakte van mij zijn anale slet of milf. Nu wordt ik anaal gepakt als een pro, een echte pornoster en geniet er elke fucking moment van!

Opmerking: Mijn excuses voor eventuele fouten met mijn taalgebruik, het is niet mijn sterkste punt.

Blonde Amateur MILF: Hardcore anaal

Mu bijna vijf jaar geleden, ging ik uit met een man genaamd, Peter. Hij was bijna 2 meter lang, donker haar, bedekt met tatoeages, hij droeg een nerdy bril, was stevig gebouwd met enorm strakke kaaklijnen en was een beetje onhandig (dat is toch weer best schattig). We hadden een aantal keer geneukt en het was behoorlijk geil. Ik moet zeggen dat ik echt een liefhebber ben voor mannen die mijn kutje goed kunnen verwennen, net zoals een jonge knaap in een snoepwinkel.

Peter was echt een liefhebber van beffen.

Nadat ik met hem enige tijd geneukt had, kon ik zeggen dat er iets was dat hem terughield. Ik wachtte op mijn volgende bezoek bij zijn kleine appartement aan de grachten van Leiden, een typisch vrijgezellen appartement. Ik besloot hem te vragen wat er was:

“Waardoor wordt je lul echt keihard, zeg het maar gewoon?”

Anale verlangens van een blonde MILF

Ik moest zijn diepste fantasieën en verlangens leren kennen. Ik ben iemand die de verlangens van andere graag doet waar maken, tot het extreme toe. Dat zorgt echt voor opwinding bij mij.Ik vertelde Peter dat het me niks uit maakt wat je zegt, ik wil gewoon dat je het met mee deelt. Peter verteld zijn verhaal en verteld over anale seks verlangens. Mijn reactie was:

“Ik heb het regelmatig gedaan, maar ben er geen enorme fan van. Het is altijd oncomfortabel, maar ik wil het wel een keer met je proberen.”

Dit doe ik omdat ik het super geil vindt om aan zijn verlangens te voldoen. Ik wordt al bijna nat van de gedachte alleen al.

Peter zegt dat ik waarschijnlijk nooit eerder goed anaal gepakt ben in kont en dat hij heel zorgzaam zou zijn en kontje met al zijn warme zaad zou vullen.

Toen ik aandachtig aan het luisteren was, stond Peter op. Hij loopt naar zijn kleine badkamer. Ik vond het maar raar dat hij zo opstond en mij geil achter liet op zijn king size bed. Paar seconden later kwam hij terug met iets in zijn hand. Hij zij.

“Dit ga je nodig hebben, omdat ik je keihard ga neuken in dat strakke kontje van je de hele avond lang”.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *